Fra Valencia i 2003 - CL-semifinale - Ivan, jeg selv og min mor. 
Fotograf: Take One

Fra Valencia i 2003 - CL-semifinale - Ivan, jeg selv og min mor.
Fotograf: Take One

kimviborg.dk - Om hjemmesiden, lidt om mig selv og VHK :-)

Jeg startede første gang kimviborg.dk i 2007, for at give et indblik i alt den statistik som jeg har arbejdet på i årevis - Det meste af materialet her på hjemmesiden startede jeg med at skrive ned, på papir, tilbage i 1994.

Hjemmesiden omhandler udelukkende om Viborg HK´ s damer. 

I 2009 så jeg mig desværre nødsaget til lukke hjemmesiden, da jeg dengang boede i og gik i skole i Aarhus, hvilket gjorde at jeg følte at jeg ikke kunne passe og opdatere hjemmesiden ordentlig. 

Jeg flyttede tilbage til Viborg igen i 2010. Det var dog først i 2014 at jeg mente, at det var på tide at genstarte kimviborg.dk. 

I alle de mellemliggende år (mellem 2009 og 2014), har jeg hele tiden arbejdet, opdateret og finpudset alle statistikkerne. Så de fremstår opdaterede, Jeg vil ofte være klar til nye "knapper", som I kan fordybe jer i.

Det ligger efterhånden fast at jeg flytter ikke til en anden by. VHK er for evigt og altid min klub. Det er 33 år siden jeg startede med at interessere mig for kvindehåndbold og Viborg Håndbold Klub. Jeg var altså 8-9 år gammel - dengang i 1989.

Grundet min hjerneblødning i august 2020, har hjemmesiden været sat lidt på standby i en periode.

Dette er selvfølgelig grunden til at det udelukkende kun handler om Viborg HK og kvindehåndbold her på kimviborg.dk.

Da jeg kun er til kvinder, er intet andet aktuelt ,-)

Seneste kommentarer

01.09 | 19:31

Simpelthen en super god hjemmeside 💚💚💚👌👈🤾‍♀️

Del siden