Fra Valencia i 2003 - CL-semifinale - Ivan, jeg selv og min mor.
Fotograf: Take One

KimViborg.dk - Om hjemmesiden, lidt om mig selv og VHK :-)

Jeg startede første gang kimviborg.dk i 2007, for at give et indblik i alt den statistik som jeg har arbejdet på i årevis - Meget af materialet her på hjemmesiden, har jeg arbjedet på siden 1994. Alt på hjemmesiden er vedrørende Viborg HK´ s damer. 

I 2009, så jeg desværre mig nødsaget til lukke hjemmesiden, da jeg boede i og gik i skole i Aarhus. Hvilket gjorde, at jeg følte at jeg ikke kunne passe og opdaterer hjemmsiden ordentlig. 

I 2014 var jeg tilbage igen. Selvom jeg havde boet i Viborg siden 2010, var det først i 2014, at jeg mente at det var på tide at genstarte kimviborg.dk. Men fortvivl ikke.

I alle årene der er gået siden, har jeg hele tiden arbejdet, opdateret og finpudset alle statistikkerne. Så det fremstår tidsvarende, men også jeg klar til nye "knapper", som I kan fordybe jer i.

Grunden til at jeg igen var klar til en ny tørn. Er dels, at nu flytter jeg ikke til en anden by. Men især fordi at VHK er min klub. Det er 30 år siden jeg startede med at interesse mig for kvindehåndbold og VHK. 

Dette er selvfølgelig grunden til at det udelukkende kun handler om VHK og kvindehåndbold her på kimviborg.dk.