Fra Valencia i 2003 - CL-semifinale - Ivan, jeg selv og min mor.
Fotograf: Take One

kimviborg.dk - Om hjemmesiden, lidt om mig selv og VHK :-)

Jeg startede første gang kimviborg.dk i 2007, for at give et indblik i alt den statistik som jeg har arbejdet på i årevis - Det meste af materialet her på hjemmesiden startede jeg med at skrive ned på bunker af papir, tilbage i 1994.

Hjemmesiden omhandler udelukkende Viborg HK´ s damer. 

I 2009 så jeg mig desværre nødsaget til lukke hjemmesiden, da jeg dengang boede i og gik i skole i Aarhus. Hvilket gjorde at jeg følte at jeg ikke kunne passe og opdatere hjemmsiden ordentlig. 

Jeg flyttede tilbage til Viborg igen i 2010. Men det var først i 2014, at jeg mente at det var på tide at genstarte kimviborg.dk. 

I alle de mellemliggende år (mellem 2009 og 2014), har jeg hele tiden arbejdet, opdateret og finpudset alle statistikkerne. Så de fremstår opdaterede, Jeg vil ofte være klar til nye "knapper", som I kan fordybe jer i.

Det ligger efterhånden fast at jeg flytter ikke til en anden by. VHK er for evigt og altid min klub. Det er 30 år siden jeg startede med at interessere mig for kvindehåndbold og Viborg Håndbold Klub. Jeg var altså 8-9 år gammel - dengang i 1989.

Dette er selvfølgelig grunden til at det udelukkende kun handler om Viborg HK og kvindehåndbold her på kimviborg.dk.